Grisigt

åh, ni kan inte gissa vad jag hr gjort för något underbart härligt idag! jag har disikerat ett grishjärta. woow. mysigt. så nu har man hållt i ett hjärta. avensjuk? jaja, det var kanske inte det mest fantastiska jag har gjort, men så hilma äckligt var det faktiskt inte. men det luktade verkligen gris. uhh. och så kollade vi på grislungor också. bara för att göra timmen ännu roligare. dom var ju vackra. hm. det har faktiskt hänt rätt mkt i lilla skolan idag. vi tog skolfoto också. hjälp. vi var endast 10pers så vi fick stå på EN FJUTTIG RAD! tänk,en rad. det ser ju inte riktigt klokt ut. alla andra klasser trängs typ på tre rader. ha. vi är mobbade. så kan det gå. ingen vågar gå kvar i vår klass. vi är utrotningshotade. sen så lekte vi med helium på kemin. det var dagens roligaste! två i klassen fick testa. dom fick värsta ljusa rösten. hahha. o vad vi skrattade. och så var ju vår lärare bara tvungen att testa också. mohaha.

dilldilldill.., är inte gott.

joo, jag har varit sjuk. inte alls kul faktiskt. och jag måste påstå att jag känner mej fortfarande inte totalt stadig på benen. menmen, nu är det helg. då ska man vara glad. men jag har inte fått någon helgkänsla. har dessutom inte så mkt kul att göra denna helgen. bara ta igen allt jag har missat i skolan dom dagarna jag varit hemma. blö. och denna lördagskvällen kommer bara bli tråkig. jag kommer nog ägna mej åt först svenssonsvensson och sen...eh ..datorn ! min nya hobby kallas dilldagboken :)

min vän tvn

nu ska jag alldeles strax traska till träningen. hade då väldiga problem om vilken gympa jag skulle välja. men så blev det den såkallade hårda !  puhu. och så är den så låång också. jag kommer ju missa halva idol. jag som bestämt mej för att inget skulle komma ivägen för idol detta året, att varje minut av programmet ska föjlas. men nja..så bra är det inte riktigt. inte detta året. inte än så länge. idag så skulle ju jag vara duktig och göra lite skolarbete i förväg så man liksom känner att det inte tryckeer ner en på helgen. och då har jag dessutom verkligen inte tid ! men det gick inte att vara duktig. det får väl bli att sitta med engelskan på söndagskvällen. blöö. nejdu! nu har jag inte tid med sånt här trams. måste iväg och svettas.

ömtålig

är ju då någelunda seg i mina otroligt stora muskler idag. ha. blev totaly mörbultad på träningen igår. nästan. men det var ju kul ändå, första träningen på väldigt länge. har knappt ens rört på min lilltå under hela sommarlovet. eller jo.kanske. tog en snabb funderare om jag skulle orka träna idag också. men ingen människa hade tid att föjla med så det blev till att vara hemma och vila kroppen instead. skönt för den. istället har jag försökt plugga. puhhu.. det har gått sådär. har en massa småskolskitgrejer som måste göras. och vill gärna även hinna med något av det jag har till måndag. (det är korkat att ha läxa till måndagar) med tanke på att på helgen finns det verken tid eller lust för plugg. och så kommer det mkt folk i helgen också. både gusten, pappsen och systern. har fullt upp med att umgås med dom ju. och på lördag blir det joggesö. sara och adam har fyllt år. det ska bli kul !
  


RSS 2.0