happy birthday to me ! hurrahurra. :)


nää, man får väl ta och avsluta sin födelsedag med några ord i bloggen. det har väl varit en bra dag skulle jag tro. förutom att jag är förkyld, att jag hade munta på spanskan, hade fysik och att jag slutade 4. annars har det varit en muy bien dag. fick en mycket fin sång av klassen imorse ! wow. och så har jag fått måånga fina sms ! tack allihopa :) ..och grattis Gustav ,du hann smsa först ! 00.02 i natt plingade det till. jag sov dock :( men det var mycket fint av dej. du vinner en helg med mej ! haha. Emmy, du var inte heller så tokig. fick ju sms av dej tidigt i morse. muy najs bild du hade fixat. jag lyckades blåsa ut blomman ! jieho. hrm, not. och dina presenter slår ju allt ! väldigt glad är jag för dom :D imorgon blir det blommorna i öronen som gäller ! haha.

dagens roligaste var nog min kära lilla morfars sång imorse. haha, och det var ingen liten trudelutt, han sjöng typ för kung och fosterland !
- med en enkel tulipan, på bemärkelsedan......osv.osv.osv.osv.osv.osv. :P

TACK EVERYBODY, NI ÄR MINA ÄNGLAR !

Gustav..jag är BÄST.

Är jag SÄMST på att plugga ? - ja det är du.
Är jag BÄST på att hamna framför datorn istället ? - jaa det är du.  

lyckat..


sleep tight

home sweet home ? nä, jag vet inte riktigt. hade inte skolan funnits hade det stämt. just nu röstar jag snarare på home hell home.

..jag sov inte ens gott i min stora mysiga i natt. bara drömde massa skumt,.äckligt. var vaken stor del av natten också. suck. med tanke på mitt tillstånd igårkväll borde jag gått och lagt mej betydligt tidigare. hade ju rest hela dagen. väldigt segt. men istället blev det så att jag och emmy tog en promenixo och sen helt plötsligt hamnade vi i vår lilla korsning. är jag förvånad? nej. där slog vi oss ner på vägen. hm, inte för att jag vet riktigt vad vi sysslade med men klockan blev huxflux lite väl mkt.

gah, det var ju inte detta jag hade tänkt skriva om. det var ju något annat.. som jag har glömt nu. blä, jag är så trött. jätte trött. irriterad också.

det ända jag kan se fram emot just nu är väl att G kanske kommer till helgen, men inte ens det är ju säkert. man borde kanske se fram emot sin födelsedag som äger rum på tisdag. eller ? men neej, det gör jag faktiskt inte. orkar inte,har inte tid. jag hinner helt enkelt inte fylla år,. just nu. och så skolan imån. fyfan. helvete.

nu måste jag försöka sova. men vill inte,kan inte. pust..men jag dör ju snart av tröttnad. skulle vara mkt lättare om du var här. vill att du ska vara här. längtar efter din värme. det är obeskrivligt, men jag längtar så efter dej. KOM OCH VÄRM MEJ ! snälla.

efcarristo !

JASU PEOPLE ! nu ar lilla jag pa lilla kreta ! nu sitter jag pa hotellets typ resturang och skriver lite. hmm.. roligt att sitta pa en dator som inte har alla bokstaver :) har ar det iaf mkt mysigt ! varsta grekiska musiken spelar dom. hoho, *lalala. men fuck, det ar ju inga roliga inne pa MSN ! daligt av er vanner, nu blev jag allt lite besviken pa er. jag som hade tank traffa pa en viss emmy molin har,. menmen icke det ! :( inte ens gusten ar inne. jag far val ta och svara pa hans finfina lilla mejl jag fick haromdagen :) skriver kanske igen ! sunnysunshine halsningar till er alla !  


Gustavs invigning av bloggen!!

Tja!,. Lisis går sakta runt i rummet och plockar ihop sina kläder inför hennes Kreta resa med mamsen.;-) Och jag sitter här och tà det lugnt och kollar på bilar på blocket.

Idag så har inte lise, lisis gjort allt för mkt,. hon har plockat ihop några saker och skickat iväg sin fysik-tråkig labb rapport, om ni tycker att figuren i labb.rapporten är het så är det JAG som har gjort den. NU så ska jag nog leta vidare på blocket bland alla bilar. !Tro nu inte att jag är en biltönt bara för att jag kollar på bilar, jag klarade min uppskrivning till körkortet i onsdags. BÄST!!,. .

Imån så ska jag (gustav) till Elmia på mässa. Yeah, det blir kul och sen sova en natt i Eksjö hos "sms-fidde".

Ha d fint
/ gus

msn + plugg = HELL

Det här med msn och plugga samtidigt funkar inte för fem öre i min lilla värld. det spårar alltid ut.. nä, nu blir ju bloggen inblandad också. fuck, ännu värre. min spanska-karriär blir totalförstörd. FY LISA, gör något nyttigt nu for good sakes ! nä, jag måste nog gå på toa. NEJ, DET BEHÖVER DU INTE ALLS ! KOM IGEN LISA, TÄNK SPANSKA ! bara lite till, sen får du sova.. KOM IGEN ! spanska,spanska,spanska. blää jag kan ingenting, detta var tråkigt !

hmm..nää, jag målar naglarna med ett tredje lager istället.

Fest :)...och plugg :(

tjosan vilken helg ! unbeliveble hard. den enda gången det hände kulkul saker var på fredags eftermiddag och kväll. det började med en liten vanlijchockolatte på relaxa.. som sällskap hade jag naturligtvis med mej relaxa-loverna ems och bäx ! vi var rätt ihoptryckta där i soffan,det var muy mysig tjejor. ;) på kvällen var det fest som gällde..så jag lämnade min lilla familj och hängde på ! me, ems, rebäx and saera tog oss med mycket snygga cycklar ända bort till asarum där festen skulle vara. riktigt bra fart hade vi, bra träningspass säger jag bara. kul att man såg ut som en slickad katt i håret också! asså det var inte svett..det regnade ju ! ohjaa det var skojskoj där, riktigt livat och glatt ! jag och sara dansade tills vi stupade. haha. men det bästa var ändå emmys klockrena kommentar. roligtroligt var det,.men ska inte skämma ut henne genom att berätta vad hon sa här. haha ;)

resten av helgen har varit typ skiit. har så hilma mkt plugg att göra just nu :( hatar det. och så är jag lite sjuk också, allmänt snurrig/febrig och halsen har kolapsat. menmen..jag ska försöka stå ut. nu är det bara tre helvetesdagar kvar tills jag får slappna av! whoo..ska bli skönt. och så kommer Gus också. YES :) LÄNGTAR.

nä, nu ska jag ta tag i mitt liv! ..eller kanske ska jag hämta något att äta? hrm..magen kurrar ju..

Mr G

nu längtar jag faktiskt riktigt mycket till onsdag kväll ! det ska bli så skööönt att ha gjort alla dom dära proven, inlämningen och redovisningen. allt det där ska jag ju tydligen hinna med under tre dagar. hoppas att jag överlever. det måste jag göra, för det bästa med nästa onsdag är ju ändå att Mr G kommer på besök. oh..jag längtar såå mycket efter dej einstein. sorry,jag menar naturligtvis "sweetnose" ! ..och självklart tycker jag det ska bli JÄTTEKUL om du ska titta på mej när jag tränar tennis. jippie..vilken upplevelse du kommer få. det är nog ingen innan som ens tänkt tanken att titta på vår träning. menmen,.följ du med, men förvänta dej ingen björn-borg-klass på spelet. nää..nu ska jag slå Mr G en pling hade jag tänkt :) ciao !

..och så cyklade jag rakt in i häcken,.alltså en växthäck, inte människohäck!

..haha, det var verkligen ett riktigt flum-citat som hoppade ur min mun på vår rolig cykelresa mitt i natten. jag skrattade iaf, emmy också. höhö ;)

btw, WEEII..det är helt unbeliveble ! jag var visst inte kassast på fysik. okej att jag fortfarande inte kan kalla mej ett underbarn, men hallo!,jag fick ju för guds skull VG på det dära cp-fysik-provet !! oooh.,vilken lättnad det var, underbart :) det verkar som om det finns ett hopp om livet ändå !

värdelösaste fysik-flickan på denna jord.

hur kan alla säga att fysik är ju så lätt för det är ju så himla logiskt och blablabla ! WAS !? jahaa..ska det vara logiskt,då har jag missat något. det är nämnligen så att jag ska ha ett underbart,fantastiskt, alldeles för stort fysikprov på fredag! detta är något som jag känner mej VÄLDIGT obekäm i. fyy.. det är allt lite knepigt. det känns ju desstuom mycket tryggare när man fick höra att några av de uppgifter vi har jobbat med och som man ska kunna till provet finns på malmö-högskolas hemsida. jahaa..är det meningen att vi ska göra likadana uppgifter som dom pysslar med? hmm..man kan ju undra hur panikslagen jag kommer vara på fredag. hoppas man överlever.

Kreta,.here I come greek-geeks !

ojojooj vilken surprice jag fick när jag anlände hem efter min vistelse hos min wanna-be-blatte-gustav (<--- HAHA!). en resa till KRETA var planerad ! JIIEEHOO. för bara mej och my mum ! ooh wonderful, detta var verkligen vad jag behövde ! jag går ju snart och avlider här hemma. och dessutom är det redan vecka 21 ! det är ju snaaart, bara 16 dagar till ! WHAAAAAA ! I'm so lucky,lucky..I'm so lucky,lucky. I'm so happy,happy..I'm so happy happy ! *sjunger. wiieeehooooo !

RSS 2.0