tkr om dej

eftersom datorn här i huset är helt ur funktion måste man ju sno pappsens bärbara en stund. hrjewfpc.. ! .jag är såå uttråkad ! ska jag kanske ringa min söta gustav? hmm..måste ju nästan fråga lite närmare om hur det gick hos tandis (tandmannen) för honom idag. eller nä, jag har ju faktiskt pratat med honom varje kväll nu så jag kanske inte behöver ringa. eller joo, why not. det är ju så mys att snacka med honom :) och på onsdag ses vi. längtar väldigt mycket ♥ . imorgon tänkte jag hitta på LITE mer än vad jag har gjort idag. måste åka in till stan och så. det kan väl bli kul. fast jag är alldeles ensam. mobbad. blä. jaja..

voff !

jag vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta dagens händelser. jag har gjort ungefär lika mycket som emmy gör på jobbet när det är pissväder och få gäster. jag var på det där "hundcaféet", eftersom jag har hunden här och dessutom hade jag ju brist på annat. det var väl inte det roligaste jag har gjort men visst, en upplevelse. flisan blev ju glad och jag fick en liten matbit :). nu så har jag ätit bränd lax ! mums. hm, det var bara pappa som misslyckades lite med graderna på ugnen. oj,nu fick flisan ett glädjefnatt och är helt tokig. hon behöver absolut ut och rasta av sig !  jaja, det är väl bara att ta på sig skorna och ge sig av.

regn i stockholm

raaap ! nu har jag ätit. pastasallad med ketchup :) mums. det är väldigt dött här idag. trist väder. regn,regn,regn. och trista människor. dom sittter ju bara i köket och diskuterar. orka det. jag vill ju till täby, men det fattar dom inte. och snart så åker oscar hem. då blir det ännu värre. han tar ju med sig datorn ! blä. dont leave me dear computer ! jaja. idag åker min kära vän emmy till london. hoppas hon blir av med sina hämska tankar om väggakiosken och bara njuter av friheten ! ;) ha en trevlans resa bästish kompish. ♥


brumbrum

jag orkar egentligen inte skriva här just nu..men kände bara att jag var tvungen. det har inte hänt mycket i livet sen senast. är i sthlm nu. är väl helt okej.kunde ju varit bättre. alla människor i huset lägger sig alldeles för tidigt så nu sitter man här,ännu en gång, för sig själv. jippie. har iaf lite smått kontakt med G på msn, men jag kan ju inte se hans fucking webcam.skit. idag har det inte hänt så värst mkt. fick en liten tur med pappan i hans 
nya porsche. han är såå lycklig,.
och nöjd. haha. men jag måste hålla med, den är finfin ! 

imorgon ska jag försöka fixa mobilen. och byta shortsen. och vet du gustav? jag ska faktiskt byta mina shorts också ! nu kommer du aldrig glömma det.

jaja..jag har inte så mycket mer på hjärtat denna afton ! så.. god natt helt enkelt :)

  

sjung om studentens lyckliga dar..

ikväll har jag varit på studentfest hos min kära kusin. det var mkt trevligt. grattis johan. men.. jag måste erkänna att det var lite jobbigt att missa grillningen på strandpromenaden.menmen, det kommer väl fler kvällar då man kan umgås med gänget..höhö :)

förövrigt kan jag faktiskt påstå att jag har haft lite otur idag. det hela började med min otroligt stressiga morgon. * mobilen väcker mig - de är lungt, jag behöver inte gå upp ännu,vi ska inte vara i kyrkan förän kvart i 10. senare.. - HJÄÄÄÄLP, man kanske ska var lite fin ?! hur ska jag lyckas bli det på en kvart? det sista jag gjorde innan jag gick ur huset var att slå i armen i badkaret. en riktig smäll. snygg blåmärke !

sen var vi iaf på väg, jag och emmy. men cyklen pajade, helt och hållet, och det hände naturligtvis när vi skulle cykla över en väg! kul. i ren frustration tog jag sönder mitt kära halsband också.

när jag steg in i mitt rum på eftermiddagen är mitt fönster helt öppet. blommorna (gröna växterna) ligger på golvet som var fullstänigt fullt av jord. och delar av en kruka som hade kraschat. *damsuga,damsuga,damsuga. mitt i damsugningen körde jag in den vassa kanten på cpdamsugaren rakt in i foten. aj !

jaja, imorgon är det en ny dag. då ska jag ta det lungt ! längtar. dags att gå och lägga sig kanske, har ju inget bättre för mig just nu. pusssses !

tänker på min sötnos. <3

hot and happy

ojojojoj det är varmt ute människor. underbart ! har ni märkt det eller ?

idag blev jag av med min skolångest. gjorde sista provet i förmiddags. ma-prov. inte roligt överhuvudtaget och jag kan ju inte påstå att det kommer bli några höga poäng, är kanske ett av de sämsta proven jag har gjort. men vadå ! skit desamma, nu är det gjort, det är klart, jag behöver inte mer tänka på det. och.. DET ÄR SOMMARLOV FÖR TUSAN ! :D kan ni förstå vilken härlig känlsa det var att lämna skolan bakom sig idag, att gå ut genom dörren och försvinna, för alltid. eller..nja, för några veckor, menar jag. men det kändes som om det var för alltid. jag svävade på rosa moln ! haha ;)

sommarlov ! klappklappklapp
sommarlov ! klappklappklapp
sommarlov, det vill vi ha ha ha !
sommarlov ! klappklappklapp
sommarlov ! klappklappklapp
sommarlov, det är så BRA !


                        

  solen        +   jordgubben    -   skolan             =         sommar


det är så vaaarmt :)

      sommartider hejhej sommartider !


go sweden !

yiieeeeeeeeeeeeehaaa !

image11

svenssonsvensson

*Pust ! det var hårt, gräsklippningen. och så har jag en massa äckliga småkryp överallt. faan vad det kliar. menmen, vad gör man inte för att få en mamma på bra humör?..och så får man ju en liten slant i handen ;) idag är det nationaldag som gäller. jaha, men vad menas med det då. viss det är ju underbart härligt att få vara ledig men vad ska man egentligen göra på nationaldagen? vara extra svensk och göra extra svenska saker. typ äta sill och potatis. eller vara en riktig svenssonsvensson-familj. nje, sånt har jag inte tid med. måste ta tag i mitt liv och plugga. men en sak måste jag bara göra först ! jag ska naturligtvis säga grattis till Gustav idag. alltså kungen, min bäste vän. äh, neej men min Gustav såklart ♥

 Grattis på namnsdagen sweetie !


tycker om att du finns för mej, det betyder så mycket.

fint hjärta från en fin Gustav.

G har varit i mitt lilla hem hela helgen :) muy trevlans. i fredags var vi lite kulturella, gick på niornas musikal. den var väl skoj. meen guud vad trött jag var, och typ helt svettig. feber. blä. tanken var ju att vi alla skulle hitta på något efter, men nej, jag och G gick hem istället. och så fick jag en present. finfint halsband, det kommer hänga runt halsen typ dygnet runt. tack älskling.
i lördags var jag pigg som en piggelin. nästan. släktkalas med endast mormor,morfar och farmor som gäster. senare gick G och jag ut på ett litet äventyr. vi kollade till kollevikstugan. najs. sen gick vi till emmy. hon hade det hårt stackarn. bränd hand och 40 tyskar att ta hand om. vi försökte pigga upp henne och köpte lite glass, eller mycket blev det. mums :) trippen fortsatte till bryggorna. satt en stund i vår lilla båt. vi kunde ju ha känt på vattnet när vi satt där i båten och guppade men icke. istället gav vi oss ut på stenarna i vattnet. spännande. på kvällen kom tjejerna. jag fick en mkt finfin present och underbar sång! haha. och..ojoj vad fotbollen var spännande. NÄSTAN lika spännande som vår kubbmatch. och vilka vann ? självklart var det mitt gäng, me ems and bex. bra jobbat ! skönt att vinna över G ;) höhö.

nu pallar jag inte mer. god natt !

och föresten.. GUL BIL ! *slag i magen

RSS 2.0