new baby

oh. vad är det här för liv man har egentligen. vaknar. går upp. är så trött att man bara vill dör. går till skolan. plågas i skolbänken. går hem. är ännu tröttare. äter. somnar. äter. pluggar. hittar en kär vän, tvn eller datorn. går och lägger sig. somnar. joo..så är det ju. just nu är jag inne i den fasen då jag har hittat en vän. datorn. men datorn var inte rolig ikväll. sitter bara och slösar tid på att skriva till två personer som särkeligen egentligen inte vill skriva med mej. och så väntar jag på något. kanske på att det ska ringa i min lilla mobil. jo, det är det jag väntar på. men också till imorgonkväll såklart. längtar. idag har jag faktiskt gjort en sak över det vanliga dagsshemat. gick en sväng med emms :) nu ska jag fortsätta plåga mina medmänniskor. grr


tärnö

måndagar är riktiga segisar. blöö. jag är totalt sluut efter denna dagen. har inte hänt så mkt förutom skolan, har kollat på lite cyklar. ska ju köpa en ny nu är det tänkt. provcyklade lite och så, men vet inte alls vad man ska satsa på. ojojoj. nu kom jag på att jag börjar kvart i 1 imorgon! wooho. och så har jag bara en 80minuters lektion, sen slutar jaaag ! whaaaaaa. braigt ! :)

i helgen var jag på tärnö med ems. det var mkt najs. men det ska jag ju inte tycka förstårs. för jag ska ju vara en gråtande stackare som blev tvingad att följa med och jobba. haha. men nädå, det var trevligt att måla huset. fint blev det också :) 

snälla ring igen

blöö..är allmänt trött på livet just nu. fråga mej inte varför. det kan vara skolan,men det tror jag inte. jag menar.. jag har ju inte fått några läxor eller liknande hängandes över mej. än så länge. däremot är jag fortfarande inte klar med mina val ännu. vet inte alls vad jag vill läsa, eller när, eller hur. och så skulle jag åkt till sthlm imorgon. till pappan. men vi kunde inte hitta någon bra biljett. så det gick åt skogen. jobbigt när man har planerat något, och så bara blir det skit. inte för att jag hade lust att åka. inte ofta jag har det. tyvär. men ändå, nu kommer jag ruttna på en stol här hemma istället. typ. som jag gör varje dag. det enda jag vill nu är ju att prata med någon. men han jag vill ringa har inte tid.  fuck. saknar honom.


sara fyller år imorgon. grattis på dej ! ♥

- jag ser inte mina fötter !

första dagen i skolan. holyshit vad segt. är helt slut nu, ändå har vi inte gjort alls mkt idag. typ..läst ett papper, ätit och visat dom nya ettorna runt. då kan man ju undra hur jag kommer må imorgon när jag kommit hem från skolan. heldag med lektioner. döööö. nu är det nog bäst att man muntrar upp sig med lite mat. för sen blir det nog gräsklippning som gäller. puh


- jag har ett poslinsöga !

♥ boog & elliot

kebabsås

jajemen då har man nyss varit nere på stan och ätit ciabattabröd med kebabsås och jordgubbssmootie! det händer inte varje dag kan jag lova. men det var riktigt goott. lagom när man är lite sådär småsugen. men min K är alldeles tjock nu. ha.

igår tog jag faktiskt tag i mitt liv lite lätt, hängde på gustavs famili på en trevlans utflykt. TOSSELILLA! hö. det var kuuul. åkte lite karusellisar och en del vatten grejer. men roligast var väl ändå "gymnastikmattorna" ! med tanke på min lilla tappning..hm, jag säger inte mer än så. det blir nog bäst om inte hela sverige vet vad som hände. lista ut det själva. haha. pust.

annars händer det inte så mkt. skolan börjar på onsdag. jag säger bara en sak. -hell.

en het potatis

åhåh! idag flängde vi vidare. jag och min shoppingkompis. tanken var ju att vi skulle åka mest för att emmy skulle få sin bok byten. men så blev det två inpulsköp. bara sådär. whooho. och inga små köp icke. ännu en väska (fast denna till skolan) och så ett par skor ! det hade jag ju verkligen inte tänkt mej. okej, jag kan faktiskt erkänna att jag har längtat efter att få köpa nya frächisa skor. och nu har jag dom ! :) jieho. nu behöver verken ni eller jag känna den härliga svettdoften från min gamla (men kära) ballerina längre. grattis! så ja..nu är man då lite fattig, lite ledsamt. menmen, min K är iallefall happy. en sprallig K ! hö. emmy, only you can know what I mean. vi har ju kommit fram till att alla har en K inom sig..dock är det bara vi som ger honom kärlek ! haha. suck. 

 ps. ät kycklingsalladen på graffiti, den är bara fööör god ! :)


mini bubblizz !

skönt för emmy idag. hon slapp jobbet ! lycklig var hon :) så istället för att lukta fisk följde hon med mej och rebecka till stan. vi åt och tittade runt lite. sen gjorde emmy ett väldans inpulsköp. en väska. finfin ! själv så köpte jag goodis. mini bubblizz. yummie ! jag hade nada aning om att bubblizzarna fanns i sån liten söt påse. man kan ju köpa 4 påsar för 20kr ! skoj :)

annars har det inte hänt så mkt idag. klippt gräset. försökt få fram priserna på tågen/bussarna till kristianstad. för imorgon far vi igen. jag och emmy. vi måste ju hitta på något. så man inte går här hemma och bara väntar på bättre tider. det blir kul !


I ♥ 

rafsrafs

nu har jag världens jobbigaste myggbett. *kliaklia. för det första är det så litet att folk skulle kunna säga -vad tusan klagar du på, du har inget myggbett, du skojar bara. *kliaklia. för det andra kliar det som saaaatan. som tio myggisbett tillsammans. typ. *kliakliaklia. puhh.

idag har det varit en ensam dag. jag har mest gått här hemma. rusade iväg och köpte lite tomatsoppa vid halv 3 då jag kom på att jag inte ätit något sen frukost. och så har jag städat. det behövdes. ikväll blir det emmy :) vi vet när viu ska träffas, men inte var och hur. hmm..jaja, det löser sig. nu ska jag klia lite till på bettet och sen blir det mat. smaskens!

kearlskroena

igår tog jag, emmy och rebecka tog en dagstur till karlskrona. för lite shopping :) det var mkt skoj. hittade en hel del. en väska som jag länge har tjatat efter. finally. och jag tkr om den! bra köp. och sen en del "bra-att-ha-i-skolan-kläder". och så blir det ju alltid något smycke. denna gången ett par öronhängen. surprise! en tag var det lite problemas med elen,strömavbrott i hela karlskrona. så man fick inte gå in i en enda affär och så gick det ju inte att köpa latte heller. segt. men tillslut fick vi iaf våra efterlängtade lattisar. jag tog en jordgubbslatte. mums! 
 


wellwell cykelställ

jajamensan.. nu sitter jag här igen. eftersom gustav nu har lämnat mitt hem, för denna gången. han har varit här några dagar nu så det är därför jag inte har skrivit. ja..och vad har hänt? jo..vi började fredagen hos sara. där fanns en del nya ansikten. skönt att träffa lite nytt folk. mycket trevligt. och igår var vi hos min lilla vän emmy :) hälsade på henne på jobbet. stackars människa tycker jag faktiskt. hon jobbar ju väldigt mycket. och dessutom var hon tvungen att stå där inne i fisklukten när hennes vänner satt och hade det bra utanför. inte heller kunde hon följa med till joggesö. synd. det hade varit ännu trevligare med henne i sällskapet. men visst ,var det kul ändå. vi öste på med musik hela kvällen, tog många dopp i havet och bastade tills vi blev russin. senare blev det film också. japp. och så blev det ju en spännande hemresa. inget märkvärdigt. det bara ösregnade och bilen dog. hm. men vi fixade bilar som hämtade oss. så än lever jag! idag blev det kalas. mormor fyllde år förra veckan så vi passade på att fira henne idag. kul och mycket mat. efter kalasandet tog jag och gusten en liten utflykt. vi gick till emmy. - hej emmy, gustav vill se hur du bor!. sen gick vi den långa vägen till matöppet, eller matnära, eller vad det nu heter ! och köpte en tidning. yieho. och nu har han åkt. tomt det blir utan honom. hoppas vi ses snart igen söten ♥

myspys

hejhoo ! jag har haft en mkt bra helg hos gusten. får väl ta en snabbgenomgång om vad vi gjort. vi har glassat i solen ..och gjorde också ett tappert försök att bada. dessvärre var det översvämning. så vi drog oss till mannen olle instead. där var det pool som gällde. trevligt. och så har vi tittat på film. hyrde 3st i 3dagar för endast 99kr. hö. samtidigt tryckte vi i oss lite namnam. kycklingrulle blev det för mej :) pizza för de andra. och jaa..vad har vi mer gjort. vi har nog mest haft det bra helt enkelt. lyckad helg :)

nu så ska jag klippa das grass ! sen så blir det bad. åker med emmy ut en sväng. vi ska svalka oss lite ;) det kan säkerligen behövas efter en svettig tur med gräsklipparen. hopp i plurret !

jag behöver sällskap

whoppwhopp! jag ska bara säg att nu är min räddning hemma. emmmmmmy. she brings color to my life! så idag,tack vare henne, så har jag något planerat. vi ska gå en runda. wow! häftigt. och sen har jag faktiskt ännu en sak att göra! åka till mormor med present. hm .wow! men först och främst måste jag få lite mat i magen. fast jag är ju igentligen mätt, men någonting ska väl gå att få ner.

imorgon bär det av till mysigare vyer. ♥♥ yes!

go å glad kexchoklad

Oh my gosh ! nu är jag ännu rikare. rättare sagt 500 spänn rikare ! whooohooo. jag har världens snällaste morfar!  allt som allt har jag tjänat 700 kr idag. och jag har igentligen inte gjort ett piss. höhö. Im so happy happy !


man kan gå på gräs i stan

 

oo jaa nu är det äntligen gjort. now I have cut the grass ! men så måste jag nog åka ut till kollevik och klippa lite där också. blä. wellwell. jag är iaf 200 spänn rikare nu ! inte för att jag har klippt gräset..nädå, för något annat. det är en hemlis ;) och så har jag blivit tvilling. bara sådär över en dag. och emmy har också blivit tvilling. min tvilling. ;)

 - emmy kom hem så vi kan snacka skit..i lika dana trosor ! mohaha.


RSS 2.0